طبق آمار سال ۲۰۱۷ تعداد کاربران اینترنت در حال حاضر در سراسر دنیا نزدیک به ۴ میلیارد است. این عدد نشان دهنده نفوذ شگفت انگیز اینترنت در زندگی افراد در اغلب نقاط دنیاست.
اینترنت مخفف عبارت interconnected networks (شبکههای به هم پیوسته) است که این عبارت به ماهیت آن اشاره دارد چرا که اینترنت درواقع مجموعه ای از شبکه های کامپیوتری است که با استفاده از پروتکل های خاصی از طریق خطوط تلفنی، ماهواره ای و غیره به یکدیگر وصل شده اند، تا اطلاعات و داده ها بتواند به سرعت از یک کامپیوتر به کامپیوتری دیگر در هر کجای جهان انتقال یابد.
اینترنت از چه سالی به ایران وارد شد؟
بررسی تاریخچه اینترنت نشان میدهد این پدیده در دهههای ۵۰ و ۶۰ میلادی شکل گرفت و به تدریج تکامل یافت. اما در ایران چند سال بعدتر این پدیده وارد و شناخته شد. ورود اینترنت به ایران به سال ۱۳۷۲ هجری شمسی باز می گردد.
نخستین رایانهای که در ایران به اینترنت متصل شد مرکز تحقیقات فیزیک نظری در ایران بود. در همان سالها دامنه .ir بعنوان قلمرو رسمی ایران در فضای اینترنت به ثبت رسید که گام مهمی در راستای رسمیت بخشیدن به حضور ایران در این فضا بود. مطالعات نشان میدهد کاربردهای اینترنت در سالهای ابتدایی تنها مربوط به ارسال و دریافت ایمیل متنی در حد چند کیلوبیت می شد. سرعت اینترنت در آن مقطع به حدی بود که برای ارسال یک عکس دو هزار کیلوبیتی کاربر باید حدود دو ساعت زمان صرف میشد.
به تدریج شمار کاربران اینترنت رو به افزایش گذاشت و در سال ۷۷ این تعداد حدود پنج هزار نفر تخمین زده میشد.
هر چه زمان می گذشت اینترنت بیشتر به کامپیوترهای شخصی راه پیدا میکرد. احتمالا اولین خاطرهای که اکثر ما از اولین دفعاتی که از اینترنت استفاده کردیم، به مودم های پرسروصدای Dial Up باز میگردد و سرعتی که در مقایسه با سرعت اینترنتی که امروزه در اختیار داریم، به یک شوخی شبیه است.
اگرچه اینترنت در ایران کماکان با سرویسی که در دنیا ارائه میشود فاصله دارد اما سرعت پیشرفت این پدیده و وارد شدن آن در لایههای خرد و کلان زندگی افراد، در ایران شگفت انگیز بوده است. از همان زمانی که مودمهای Dial Up بیشترین استفاده را در میان افراد داشتند، کیفیت مودم تاثیر بسزایی در کیفیت اتصال کاربران به اینترنت ایفا میکرد. در سالهای بعد که به مرور مودمهای پرسرعت ADSL به خانهها راه پیدا کرد، اهمیت خرید مودم باکیفیت بیش از پیش برای کاربران اینترنت مشخص شد. امروزه دیگر برای خرید مودم با محدودیت انتخاب روبرو نیستیم بلکه لیستی از انواع و اقسام مودمهای بیسیم و کابلی در اختیار داریم که میتوانیم بنا به نیاز خود مدل مناسبتر را انتخاب کنیم.
فروشگاه اینترنتی راستین بازار، مرکز تخصصی فروش انواع مودم
امروزه انتخاب مودم با کیفیت نسبت به گذشته اهمیت دوچندان پیدا کرده است چرا که نقش اینترنت در زندگی روزمرهی افراد بسیار پررنگتر است. در همین راستا تعدادی از فروشگاههای اینترنتی معتبر که در زمینهی فروش لوازم الکترونیکی و دیجیتال فعال هستند، انواع مودم را نیز در میان محصولات خود عرضه میکنند اما یکی از فروشگاههایی که به طور تخصصی در زمینهی فروش مودم فعالیت دارد فروشگاه اینترنتی راستین بازار است.
از انجا که فعالیت راستین بازار به صورت تخصصی به فروش مودم مربوط میشود، دسته بندی محصولات آن نیز شامل مودم همراه، مودم دانگل، مودم رومیزی، مودم ADSL و لوازم جانبی مربوط به بحث اینترنت مانند لوازم جانبی مودم، سیمکارت، هدفون و هدست و کابل و شارژر است.
یکی از مشکلاتی که ممکن است کاربران هنگام خرید مودم داشته باشند، آشنایی نداشتن با مدل مختلف مودم و تفاوتهای آن هاست. در سالهای گذشته تنوع مودمها مانند امروز نبود و افراد میتوانستند به راحتی از میان تعداد انگشت شماری از مودمهای انتخاب متناسب با نیازشان را داشته باشند. اما تنوعی که امروزه در میان مدلهای مختلف مودم میبینیم اگرچه از نکات مثبت به شمار میرود اما به همان اندازه انتخاب را نیز دشوار کرده است.
راستین بازار در این زمینه نیاز کاربران را پیش بینی کرده و در قسمت بلاگ وبسایت، مطالب متعددی در خصوص انواع مودم و راهنمای خرید مودمهای مختلف در اختیار کاربران قرار داده است. در بلاگ راستین بازار علاوه بر مطالبی که مستقیما در خرید مودم مفید و کاربردی هستند، مطالبی نیز مرتبط با ترفندها و نکات فنی استفاده از مودمها برای کاربران قرار داده شده است.
همکاری کشینه و راستین بازار، خرید مودم با بهترین قیمت به همراه دریافت پول نقد
فروشگاههای اینترنتی، اغلب برای افزایش بازدید و به تبع آن بالا بردن تعداد خرید و فروشی که در سایت اتفاق میافتد، هزینههای هنگفتی برای تبلیغات و حضور داشتن در سایر وبسایتها اختصاص میدهند تا در وبسایت های بیشتری دیده شوند و احتمال جذب مشتری را از بین بازدیدکنندگان وبسایت، بالا ببرند.
اما بسیاری از این تبلیغات ممکن است بازده خاصی نداشته و صرفا به فروشگاه اینترنتی هزینه تحمیل کند. این در حالی است که فروشگاههای اینترنتی با حضور در کشینه، برای ترافیک و بازدیدکنندهای که از طریق کشینه برایشان فرستاده می شود هیچ هزینهای پرداخت نمی کنند. بلکه تنها در صورت انجام خرید موفق، مبلغی جزئی از سود فروش خود را به کشینه پرداخت کرده و کشینه نیز بخش عمدهی آن را به صورت وجه نقد به کاربر خود بازمیگرداند. این به معنی سود هم برای فروشگاه اینترنتی و هم برای مشتریان است، چرا که تنها با عضویت در کشینه که هیچ هزینه ای برایشان ندارد، میتوانند پس از هر خرید اینترنتی پول نقد دریافت کنند.
بنابراین اگر قصد خرید مودم با قیمتی مقرونبهصرفه را دارید، میتوانید با ثبت نام در وبسایت کشینه و ورود به فروشگاه اینترنتی راستین بازار از طریق کشینه، ابتدا راهنماییها و اطلاعات لازم را در خصوص محصول مد نظرتان در بلاگ راستین بازار کسب کرده و سپس از طریق کشینه اقدام به خرید کنید تا علاوه بر اطمینان از کیفیت محصول خریداریشده، بیشترین سود را نیز از این خرید کسب کرده باشید.
یک دیدگاه
بازتاب ها: خشکشویی آنلاین پاکلین در کشینه با مناسبترین قیمت - کش مگ - مجله کشینه