فناوری تشخیص چهره هفتهی گذشته با کمک به بازداشت شخصی که قصد داشت با پاسپورت جعلی وارد آمریکا شود، رسمیت و اعتبار دوچندان پیدا کرد.
به گزارش گجت اسنو مسئولان فرودگاه دالس واشنگتن اعلام کردند که در روز سوم استفاده از تکنولوژی تشخیص چهره عوامل مرزی توانستند مردی را که از پاسپورت فرانسوی جعلی استفاده کرده بود شناسایی کنند.
به گفتهی سازمان حفاظت از مرزهای ایالات متحده، فرودگاه دالس واشنگتن یکی از ۱۴ فرودگاه پیشنهادی برای به کارگیری فناوری تشخیص چهره در فرایند ورود مسافران بوده که از روز دوشنبه استفاده از آن آغاز شده بود.
روز چهارشنبه یک مرد ۲۶ ساله که از سائوپائولوی برزیل قصد داشت با پاسپورت جعلی فرانسوی وارد آمریکا شود، توسط سیستم بیومتریک تشخیص و مقایسهی چهره، فردی متفاوت با آنچه پاسپورتش نشان میداد تشخیص داده شد. پس از جستجو مشخص شد مرد کارت شناسایی اصلیش را که مربوط به جمهوری کنگو بود در کفشش پنهان کرده است. نام وی به دلایل قانونی منتشر نشده است.
استفاده از فناوری تشخیص چهره برای اجرای قانون، کنترل مرزها و بسیاری از حوزههای دیگر –با وجود نگرانیهایی که در خصوص حریم شخصی افراد وجود دارد- متداول شده است.
فعالان حوزهی حریم خصوصی میگویند تضمین چندانی در دادههایی که در این سیستم ثبت و ضبط میشود در خصوص رعایت حریم افراد وجود ندارد و این تکنولوژی احساس ناامنی و همواره کنترل شدن را ایجاد میکند.
سیستم کامپیوتری نیز جایزالخطاست!
مسئلهای که این نگرانیها را تقویت میکند، مطالعاتی هستند که نشان میدهند، تکنولوژی تشخیص چهره (به خصوص برای افراد رنگین پوست) همواره آنچنان دقیق عمل نمی کند و ممکن است در تشخیص خود خطا نیز داشته باشد. به هر حال این فناوری برای استفاده در سراسر جهان تایید شده است و چین به عنوان یک از بزرگترین استفادهکنندگان از فناوری تشخیص چهره با هدف اجرای دقیق قانون، شناخته میشود.
مسئولان مرزی فرودگاه از این سیستم بایومتریک تشخیص چهره با هدف شناسایی افرادی که گذرنامهی جعلی دارند استفاده می کنند. ضمن اینکه استفاده از این تکنولوژی فرایند ورود و خروج را نیز سرعت بخشیده است.
برای پیگیری اخبار جدید و جالب، مجلهی کشینه را دنبال کنید.