دربارهی مزیتهای خرید اینترنتی بارها و بارها در مجله کشینه و دیگر وبسایتها صحبت شده است. صرفه جویی در زمان، صرفه جویی در هزینه رفت و آمد، دور بودن از ترافیک و شلوغی مراکز خرید و بازارها، و بسیاری دلایل دیگر، میتواند افراد را متقاعد کند تا عادت خرید به روش سنتی را به سمت و سوی خرید اینترنتی تغییر دهند.ما اغلب اوقات از ویژگیهای خرید سنتی و بازار سنتی به عنوان ویژگیهای کاملا منفی یاد می کنیم در حالی که روح بازار در عین شلوغی و ازدحام، برای برخی افراد فضایی دوست داشتنی است. ارتباط با کسبه، گرفتن اطلاعات در مورد روند بازار و بسیاری ویژگیهای دیگر که روح بازار را ساخته و هویت آن را تشکیل داده است.به همین دلیل کماکان مراجعه به بازار برای خرید، طرفداران خاص خود را دارد و برخی افراد احساس داشتن دید بازتر نسبت به فضا و نسبت به خریدشان را میدهد. شاید به همین دلیل فروشگاه اینترنتی «دید بازار» به این اسم نامیده شده است.
این فروشگاه اینترنتی کمی متفاوت است
داستان راه اندازی فروشگاه اینترنتی دید بازار کمی متفاوت با سایر فروشگاههای اینترنتی است. راه اندازی اغلب فروشگاههای آنلاین توسط چند جوان حرفهای در حوزهی IT ایده پردازی شده و کلید خورده است. اما فروشگاه اینترنتی دیدبازار دقیقا با تکیه بر تعلق خاطر افراد به فضای بازار و حال و هوای خرید سنتی، توسط چند بازاریِ خبره در زمینهی لوازم خانگی که قصد گسترش خدمات خود را داشتند، راهاندازی شد. خودشان در زمینهی معرفی خود اینطور گفتهاند: « جمعی از بازاری های متخصص در امر لوازم خانگی و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات گردهم آمدند و با تشکیل شرکت صفا بازار پارس و ثبت برند دیدبازار فعالیت خود را در حوزه خرده فروشی لوازم خانگی در قالب فروشگاه اینترنتی دیدبازار با دو دامنه didbazar.ir و didbazar.com آغاز نمودند». آنها دربارهی دیدگاهشان نسبت به مفهوم بازار اینطور گفته اند که « آنچه از بازار اصالت دارد نه بنای فیزیکی منطقه ای قدیمی در بازار، بلکه روح حاکم بر آن بوده است بنابراین وقتی از واژه «بازار تهران» بهره می گیریم علاوه بر بازار سنتی تهران به سایر مراکز خرید شهر تهران همچون خیابان جمهوری، خیابان منوچهری و حتی مراکز خرید نوین تهران اشاره می کنیم.»
وقتی به وبسایت فروشگاه آنلاین دید بازار مراجعه میکنید، تفاوت فضای این فروشگاه با سایر فروشگاه های اینترنتی ملموس است. وقتی میخواهید درمورد فروشگاهها اطلاعات بیشتری داششته باشید، معمولا فروشگاهها در قسمت دربارهی ما، به معرفی خودشان و سوابق و اهدافشان میپردازند. اما دید بازار در این نکته هم متفاوت ظاهر شده و در قسمتهای اول دربارهی ما، به جای معرفی فروشگاه اینترنتی، به تعریف بازار و تاریحچهی این واژه اشاره میکند.همین نکته نشان دهندهی تکیهی مدیران دید بازار بر مفهوم بازار سنتی و حال و هوای آن است.
این شبیه سازی حتی در کلمات به کار رفته درر وبسایت نیز به چشم میخورد! کلماتی مانند «فی بازار»، «کف قیمت» و «گشت و گذاری در بازار» نشان میدهد فکری که پشت راه اندازی این فروشگاه اینترنتی بوده، از سایرین متفاوت است.
در دید بازار چه میبینید؟
دسته بندی کالاهای دید بازار به دو شکل انجام شده است. در دسته بندی اصلی که در منوی سمت راست برای کاربران قابل دسترسی است، محصولات با این ترتیب قرار گرفتهاند:
لوازم بزرگ منزل، لوازم کوچک منزل، شستشو و نظافت، سرمایش و گرمایش، کالای دیجیتال، لوازم آرایشی و تجهیزات صنعتی.
همانطور که میبینید، تنوع دستهبندیها به نوعی است که می توان این وبسایت را مانند بازار در نظر گرفت، چرا که نیازهای طیف وسیعی از افراد در آن پیشبینی شده و امکان خرید برای آنها فراهم است.
نوع دوم دستهبندی که در واقع نوعی دسترسی سریع نیز محسوب میشود، در همان صفحه اصلی وبسایت وجود دارد.
«جدیدترین محصولات», «کف قیمت خرید کالاهای بازار»، «کالاهای پراستقبال» و «کالاهای موجود شده» که نام هریک از آنها گویای محتوای آن نیز هست، در صفحهی نخست وبسایت، کاربر را برای به دسترسی سریع به آنچه مدنظر دارد کمک میکند.
یکی از کارهای مفیدی که طراحان دیدبازار انجام دادهاند، قرار دادن دستهبندی «آخرین برندها و کالاهای موجود شده در در بازار» است. چرا که در وضعیت فعلی، تعدادی از اجناس در انبارها موجود نیست، و به دلیل تزلزل شرایط اقتصادی، خرید و فروشی در برخی از زمینهها (تا زمان به ثبات رسیدن وضعیت) انجام نمیشود.
به همین دلیل، وجود این دستهبندی که کاربران را از جدیدترین اجناس موجود شده مطلع میکند بسیار مورد استقبال کاربران قرار میگیرد.
یکی دیگر از کارهای ارزشمند فروشگاه اینترنتی دیدبازار، پشتیبانی کمپین حمایت از کالاهای با کیفیت ایرانی است که در این کمپین، برندهای ایرانی و محصولات باکیفیت آنها را معرفی میشوند تا در بازار و توسط مصرفکنندگان بیشتر و بهتر شناخته شوند.
همکاری کشینه و دید بازار : تخفیف نقدی دلچسب پس از گشت و گذار مفصل در بازار!
کشینه جایی است که کاربر را با یک تجربهی متفاوت و لذتبخش از خرید روبرو میکند. چرا که تنها در اینجاست که پس از خرید اینترنتی به کاربر پول نقد بازگردانده میشود.اگر با چگونگی کاربا کشینه آشنایی ندارید، به راحتی با مطالعهی چند خط پیشِ رو، با آن آشنا خواهید شد. کاربر در وبسایت کشینه از میان تعداد زیادی از فروشگاههای آنلاین، فروشگاه دلخواه خود را –به عنوان مثال فروشاه اینترنتی دیدبازار- برمیگزیند و از لینک کشینه وارد فروشگاه مورد نظر شده و به روال معمول و همیشگیِ خریدهای اینترنتی، مراحل خریدش را تکمیل میکند و طبق درصدی که کشینه برای آن محصول تعیین کرده، پول نقد به حسابش باز میگردد.
کشینه در واقع بنیانگذار مدل افیلیت مارکتینگ بر پایهی کش بک در ایران است و با این سیستم، هم به کاربر و هم به فروشگاه سود میرساند.کشینه در ازای کاربرانی که از طریق کشینه وارد فروشگاههای اینترنتی شده و از آنها خرید انجام میدهند، درصد مشخصی از سود آن فروش را از فروشگاه اینترنتی دریافت کرده و بخش عمدهی آن را به صورت نقد به حساب کاربر باز میگرداند. با این مدل، کاربر پس از هر خرید اینترنتی، به تدریج مقداری وجه نقد به حساب کاربریاش باز میگردد و هنگامی که این مبلغ به حد نصاب ۳۰ هزارتومان برسد، امکان انتقال آن به حساب بانکی فراهم میشود.
میتوانید همین حالا به وبسایت کشینه مراجعه کرده و از میان فروشگاههای اینترنتی متعدد و معتبر، دیدبازار را انتخاب کنید و خریدتان را انجام دهید. ضمنا پس از اتمام خرید، بخشی از مبلغ پرداختی توسط کشینه به شما بازخواهد گشت و این یعنی یک خرید اینترنتی لذتبخش.